TØRR BULK LOGISTIKK


Vi tilbyr skreddersydde løsninger for hver kunde, basert på deres ønske og spesifikasjoner. Våre bulk containere pendler mellom Norge og Europa hele tiden, og vi er kjent med mesteparten av tørrbulk bransjen i Norge. Vi har 20’, 30’, 33’ og 40’ containere, BIB og trykktanker, og kan tilby skreddersydde løsninger til kundene våre. Som utstyr på bilene vi bruker, kan vi nevne kompressor, tipp og cellemater.

Alle bilene våre oppfyller Euro 5 og Euro 6 krav, og bidrar sterk til å skape et mer miljøvennlig transport hverdag. Vi har lang erfaring –bygd gjennom mange år- fra følgende produkter; Plast granulat, Cement, Titaniumdiokside og Stivelse. TOSS har nødvendige kunnskap, utstyr og erfaring, for gods du har i Trykktanker, Bag in Box containere, eller vanlige konvensjonelle containere. Årlig leverer vi rundt 15 000 tonn av ulike tørrbulk råstoff i Norge og er at av de få selskapene som gjør dette med containere. Vi er et av de mest proffe aktorene du kan møte innen bulk leveranser, og kjenner Norske markedet inn og ut.

FLYTENDE KJEMIKALIE LOGISTIKK


Tank containere med ulike typer kjemikalier danner mesteparten av våre daglige leveranser, og årlig leverer vi rundt 10 000 tonn med kjemikalie råstoff til Norske bedrifter innen bulk bransjen. TOSS tilbyr landsdekkende logistikk av flytende kjemikalier i Iso standard tankcontainere. Vi leverer et stort spekter av kjemikalier, blant annet overflate behandlingsstoffer, smøremidler, isocyanate, solvent, tilsetningsstoffer, offshore petro- kjemikalier, resin og bindemiddel.
Vi har våre egne tank containere å bruke, eller kan skaffe dedikerte containere for spesifikke prosjekter. TOSS kjenner fleste parten av anerkjente Norske bedrifter som håndterer kjemikalier, og dette er en stor fordel at man både har kunnskap, erfaring og ikke minst samme mentalitet, som spiller stor rolle i et bred perspektiv. Sjåførene er på årlig kurs (BBS) og bilene har ADR og ISOPA lisens.

TANK CONTAINERE FOR LEIE OG SALG

Mange av våre kunder trenger tankcontainere for lagringsformål fra tid til annen. Enten er det snakk om å lagre varer som ikke kommer til å bli brukt en stund, eller vedlikehold som gjør at man trenger ekstra lager kapasitet. Vi kan tilby både kort og langtidsleie, og kan levere tankcontainerne til der kunden ønsker, slik at man ikke trenger å bli involvert i prosessen noe særlig og vi tar hånd om det hele. Vi har både leid og solgt containere helt fra Kristiansand til Svalbard. Vi kan tilby følgende utstyr til våre kunder; Tank Containere – Iso standard Elektrisk oppvarmede Tank Container Foodgrade / Foodstuff Tank Container Trykktanker Swap Body Tank Container Reefer / Refrigerated Tank Container Tank Containere for Lagring Offshore sertifiserte containere som; Horisontal og Vertikal Offshore Kjemikalie Tank Container Helifuel Tank container Lined Acid Tank Container

FORTOLLING


TOSS er et av få selskaper i Norge som er godkjent fortollings agent både fra Norsk og Svensk Tollvesen. Dette betyr store besparelser for bedrifter som kjører varer mellom Norge og Sverige, og ellers. Mange kunder opplever at toll dokumenter ikke kommer frem til dit dem skal, eller må bruke lang tid på å finne ut hvem som har fortollet varen, for så å ta kontakt med dem igjen og finne ut fortollinger og relaterte dokumenter.

Det vi kan tilby er at vår server sender en automail til kunden, med digitalkopi av fortolling dokumentet, samt fakturaen som tilhørte den. Dette fungerer problemfritt for alle kundene våre, og man sparer enormt med tid og ressursbruk. I tillegg unngår man også purringer, og eventuelle påminnelser og bøter fra Tollvesenet. Vi har bra omdømme med Tollvesenet, basert på mange års samarbeid, og kunder som bruker oss til fortolling vil oppleve betydelig forskjell på hele tjenesten.

LAGRING

Vi kan tilby lagring av bade fulle og tomme cont –både ADR og ikke ADR- i Oslo, Fredrikstad, Bergen, Drammen og Kristiansand. Send oss en mail for tilbud