TJENESTER

TØRR BULK LOGISTIKK


Enten er det dør til dør leveranser/lastinger, eller er det innlands transport, så har vi lang erfaring og kunnskap for å ivareta deres logistikk behov, på et meget høyt profesjonelt nivå. Vi har 20’, 30’ og 40’ containere, BIB og trykktanker, og kan tilby skreddersydde løsninger til kundene våre. Som utstyr på bilene våre kan vi nevne kompressor, tipp og cellemater. Alle bilene våre oppfyller Euro 5 og Euro 6 krav, og bidrar sterk til å skape et mer miljøvennlig transport hverdag. Vi har lang erfaring –bygd gjennom mange år- fra følgende produkter; Plast granulat, Cement, Titaniumdiokside og Stivelse.
TOSS har nødvendige kunnskap, utstyr og erfaring, for gods du har i Trykktanker, Bag in Box containere, eller vanlige konvensjonelle containere. Årlig leverer vi rundt 15000 tonn av ulike Tørrbulk råstoff I Norske markedet og er at av de få selskapene med så stor kunde grunnlag. Vi er et av de mest proffe aktorene du kan møte innen Bulk leveranser, og kjenner Norske markedet inn og ut.

FLYTENDE KJEMIKALIE LOGISTIKK

Tank containere med ulike typer kjemikalier danner mesteparten av våre daglige leveranser, og årlig leverer vi rundt 35000 tonn med kjemikalie råstoff til Norske bedrifter innen Bulk bransjen. TOSS er et landsdekkende speditør som har egne biler i Oslo området som kjører daglig, i tillegg til samarbeidspartnere som vi samarbeider med når det gjelder leveranser rundt omkring i landet. Vi leverer et stort spekter av kjemikalier, blant annet overflate behandlingsstoffer, smøremidler, isocyanate, solvent, tilsetningsstoffer, offshore petro-kjemikalier, resin og bindemiddel. Vi har våre egne tank containere å bruke, eller kan skaffe dedikerte containere for spesifikke prosjekter. TOSS kjenner fleste parten av anerkjente Norske bedrifter som håndterer kjemikalier, og dette er en stor fordel at man både har kunnskap, erfaring og ikke minst samme mentalitet, som spiller stor rolle i et bred perspektiv. Sjåførene våre er på årlig kurs (BBS) og bilene våre har ADR og ISOPA lisens.

TANK CONTAINERE FOR LEIE OG SALG

TOSS utvider sin posisjon i markedet, og satser på leie og salg av Tank containere også. Vi kan tilby følgende utstyr til våre kunder; Tank Container Elektrisk oppvarmede Tank Container Foodgrade / Foodstuff Tank Container Trykktanker Bitumen Tank Container Gas Tank Container Swap Body Tank Container Reefer / Refrigerated Tank Container Tank Containere for Lagring Offshore sertifiserte containere som; Cryogenic Tank Container Horisontal og Vertikal Offshore Kjemikalie Tank Container Helifuel Tank container Lined Acid Tank Container

FORTOLLING

TOSS er et av få selskaper i Norge som er godkjent fortollings agent både fra Norsk og Svensk Tollvesen. Dette betyr store besparelser for bedrifter som kjører varer mellom Norge og Sverige, og ellers. Vi kan utføre alle typer fortollings oppdrag, inkludert utstedelse og avslutning av T dok, og eksport sendinger, og vi har eget Tollager. Mange kunder opplever at fortollings dokumenter ikke kommer frem til dit dem skal, eller må bruke lang tid på å finne ut hvem som har fortollet varen, for så å ta kontakt med dem igjen og finne ut fortollinger og relaterte dokumenter. Det vi kan tilby er at vår server sender en automail til kunden, med digitalkopi av fortolling dokumentet, samt fakturaen som tilhørte den. Dette fungerer problemfritt for alle kundene våre, og man sparer enormt med tid og ressursbruk. I tillegg unngår man også purringer, og eventuelle bøter fra Tollvesen. Vi har bra omdømme med Tollvesen, basert på mange års samarbeid, og kunder som bruker oss til fortolling vil oppleve betydelig forskjell på hele tjenesten.

LAGRING

Vi kan tilby lagring av bade fulle og tomme cont –både ADR og ikke ADR- i Oslo, Fredrikstad, Bergen, Drammen og Kristiansand. Send oss en mail for tilbud