OM OSS


OM TOSS


TOSS består av initialene for Transport og Spedisjon Sentralen AS, og selskapet er 100% Norsk, med foretaksnr 992191716. Vi bruker kun Norske biler, og sjåfører og jobber systematisk mot dumping av Norske arbeids plasser. Vår erfaring med Bulk transport strekker seg på mer enn 50 år, og TOSS er etablert i 2006. Den gang som Enkeltmannsforetak, deretter ble det gjort om til AS pr 01/01-2008.
Vi arrangerer dør til dør leveranser for mange Norske bedrifter, og varen kan være alt som kan sendes I containere. Våre tjenester kan oppsummeres som Bulk Logistikk, Fortolling, Leie og Salg av Tank og Bulk Containere, og Lagring. Selskapet har høyest mulig kreditt ranking (AAA) fra Kreditt vurdering selskaper.
Vår høyeste prioritering er kvalitet og sikkerhet, som vi nøye følger gjennom bade gjennom Norsk og Internasjonal Lov. Vi tar også vår samfunnsansvar på alvor, og et viss prosent av vår årlig overskudd går til politisk og religion nøytrale, hjelpeorganisasjoner.
Selskapet er i prosess med ISO sertifisering for ISO 9001, og sikter på å bli sertifisert ved September 2015. Vi jobber systematisk for å oppnå bedre resultater.